MÅ GOTT!

onsdag 28 augusti 2013

Management summary

Jamen, vi summerar väl de senaste månaderna och nuvarande status enligt nedan;
 • Fortfarande galet nykär i finaste och bästa mannen
 • Tillbringat en vecka i Nice och två veckor på Kreta med finaste och bästa mannen. Vecka i Nice på tu man hand och på Kreta med alla våra barn - underbara semestrar på olika sätt!
 • Fortfarande arbetssökande. Något som nu börjar kännas lite långtråkigt. Det är höst och ny "termin" så nu är jag sugen på att ta tag i nån ny spännande utmaning. Bring it on!
 • Efter en sommar som knappast kan gå under benämningen "hälsosam" (en aning för mycket vin, mat, cigaretter och sena kvällar...) så var det nu dags att ta tag i vissa bitar; 5-6 km i skogen regelbundet för att få ordning på motionen men framförallt och viktigast - JAG HAR SLUTAT RÖKA! Från och med den 19:e augusti är jag en icke rökande fd rökare. Så stolt, så peppad och så glad att ta detta steg (och även det tillsammans med finaste och bästa mannen som också är rökare). Vi tar Zyban för att få ordning på abstinens och sug och det fungerar över förväntan. Sen är det ju det där med vanor och beteende....det är ju de man främst måste jobba på! 
Ja, lite så ser det ut. Tänker att jag kanske försöker skriva lite oftare framöver.... 

Må gott (för det gör minsann jag)!!

2 kommentarer:

 1. GRATTIS till ert rökfria liv!
  Härligt att sommaren har varit bra och jag ser fram emot fler inlägg.

  SvaraRadera
 2. Du har haft en härlig sommar! Har tittat in lite då och då sedan sist och blev så glad nu när jag såg att du skrivit en hel radda med ord som andas glädje och styrka!

  Lycka till med ALLT.

  Kramar

  SvaraRadera