MÅ GOTT!

måndag 8 februari 2010

Äppelkaka med vaniljsås..

...eller nästan i alla fall; skär ett äpple i bitar, in i micron 1 minut, ös på med kanel. Skär av ca 2 cm av en vaniljstång, skrapa ur fröna och blanda med en burk mascarpone. Klicka rejält med mascarpone på de varma äpplena. Japp, det slank ner.

3 kommentarer:

  1. Låter så satans gott och enkelt! Den där mascarponeosten. Hittar man den i välsorterade butiker? *slickar mig om munnen*

    SvaraRadera
  2. Skulle man ju väldigt lätt kunna tro, men mascarponen ligger väldigt simpelt bredvid riccota- och feta osten i de flesta alldeles normala Ica och Coop affärer. Väldigt användbar när man väl hittar den och vågar prova, inte alls så exklusiv och speciell som man skulle kunna tro vid första anblicken. På den bara!

    SvaraRadera
  3. Anfaller den nästa gång jag går förbi ostdisken. Tack för tipset!

    SvaraRadera